Je bekijkt nu Nieuwsbrief Juni 2015

Nieuwsbrief Juni 2015

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Upgrades Drone PreFlight.

De volgende upgrades zijn geïmplementeerd in de Drone PreFlight WebApp of in ontwikkeling:

Drone PreFlight Navigatie Waarschuwingen

  • Nav. Waarschuwingen: Via het kopje “Luchtruim”, ruim 300 Navigatie Waarschuwingen, geëxporteerd vanuit de AIS-NL. Dit varieert van torens, schoorstenen, kranen, antennes, windmolens etc. welke niet goed zichtbaar zijn op alleen de luchtfoto.
  • Windvectoren: Visuele weergave van de actuele windrichting.
  • In ontwikkeling: Zoeken op GPS
  • In ontwikkeling: 3km radius no fly zone om vliegvelden.

 

Nieuw: Drone Post Flight

drone post flight doe meer met uw drone data Doe meer met uw Drone-data. Dat is het motto van onze service Drone Post Flight. Waardevolle informatie uit onbemande toestellen geeft inzicht in situaties maar wordt vaak gepresenteerd op papier, pdf of complexe CAD/GIS pakketten.

Wij zien extra kansen door deze data beschikbaar te maken zodat deze ook op smartphone en tablet gebruikt kan worden. Maar vooral door een krachtige meerwaarde te creëren door deze te koppelen met andere waardevolle geo-informatie of datasets.
 

Demo: LiDAR data in je browser

Voor sommige is wellicht bekend dat je met een drone 3D puntenwolken kunt genereren. Wat nieuw is, is dat je deze tegenwoordig ook in je browser kunt bekijken, bijvoorbeeld met onze Post Flight Lidar Viewer. Ideaal om uw klanten gemakkelijk en snel in een 3D omgeving te laten kijken en meten zonder aanschaf en installatie van (dure) software. Bekijk hieronder de YouTube film voor een demo met een dataset gemaakt door een Sensefly Ebee.

Ook als eerste het laatste nieuws ontvangen?Meer weten over Drone PreFlight?