Je bekijkt nu Aeret in de Dronewatch Bedrijvengids

Aeret in de Dronewatch Bedrijvengids

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Dronewatch introduceert bedrijvengids voor de drone-sector.

“Er zijn in Nederland en BelgiĆ« steeds meer bedrijven die zich storten op de zich snel ontwikkelende markt voor drones en gerelateerde diensten. Denk aan (web)winkels en fotografen, maar ook aan filmbedrijven, opleidingscentra, magazines, et cetera. Er is echter nog geen centrale plek waar de gegevens van al deze bedrijven te vinden zijn. Dronewatch brengt hier verandering in met de introductie van een bedrijvengids voor de drone-sector.”

Aeret staat ook in deze gids met ons nieuwe product Drone Post Flight. Met deze dienst bieden we een online processing portaal voor de professionele drone-operator.

Bron Artikel: Dronewatch