Je bekijkt nu Drone Pre Flight kaart 15.000 keer gebruikt

Drone Pre Flight kaart 15.000 keer gebruikt

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Kaart met Luchtruim gebieden
Toen we een tijdje geleden de dienst Drone Pre Flight online zetten hadden we durven hopen dat deze zo vaak gebruikt zou worden. Inmiddels zijn we de 15.000 bezoekers gepasseerd en komen er elke dag honderden bezoekers bij. Dit geeft ons veel energie om nieuwe features en toepassingen te ontwikkelen en te voegen, waarover binnenkort meer informatie.

Samenwerking met Partners
Dit succes hebben we ook te danken aan partners welke de kaart gebruiken in hun landelijke campagnes. Hier staat deĀ  de drone wet- en regelgeving op een duidelijke en eenvoudige manier uitgelegd. Tevens vind je hier ook handige checklists, vlieg tips en manieren om je drone te registreren. Zie de onderstaande links:

Vlieg je Drone Veilig (Website)
Veilig Vliegen (Website)
Drone Workshop (PDF + Workshop)

AirShare (Website)
Registreer je Drone (Website)

We wensen jullie veel plezierige en veilige vluchten toe!