Je bekijkt nu Kaart: Vloeroppervlakte 11 grootste winkelketens

Kaart: Vloeroppervlakte 11 grootste winkelketens

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Faillissement en leegstand
Het is (helaas) steeds vaker in het nieuws, de ene na de andere winkelketen die zich in zwaar weer bevindt. Eerder werd bekend dat V&D geen doorstart kon maken en vanavond bereikte ons het nieuws dat de Perry Sport uitstel van betaling moest aanvragen. In deze nieuwsberichten worden vaak getallen en vloeroppervlaktes benoemd, in combinatie met leegstand in een centrum. Om een beter begrip te krijgen van deze getallen hebben we deze oppervlaktes op een kaart geprojecteerd.

Veel vloeroppervlak
Op de onderstaande kaart is de vloeroppervlakte van de 11 grootste winkelketens van Nederland gevisualiseerd. Op nummer 1 staat de Albert Heijn met een oppervlakte van ruim 1 miljoen vierkante meter. Ter oriƫntatie hebben we deze oppervlaktes geprojecteerd over het centrum Eindhoven, met het Philips voetbalstadion als middelpunt van de oppervlakte-cirkel.

Kaart

Kaart embedden?
Voel je vrij om deze kaart te embedden op je eigen website, een link terug naar www.aeret.nl wordt gewaardeerd. Link naar directe kaart

bron winkeldata: z24.nl