Je bekijkt nu Drone Pre Flight Beta Online

Drone Pre Flight Beta Online

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

done pre flight kaart verboden gbieden dronesBericht aangepast 22-04-2016

Naar aanleiding van de bijna-botsing tussen een drone en landende vliegtuigen op Schiphol hebben we besloten de Beta versie van Drone Pre Flight Basic vervroegd naar buiten te brengen. (edit: voor de volledigheid wijst deze link nu door naar de actuele versie) Deze (ontwikkel)versie zal binnenkort de bestaande versie vervangen. In deze versie zijn enkele nieuwe functionaliteiten gebouwd zoals:

> Geo-locatie van de gebruiker
> Zoek-veld voor Adres of GPS
> Een uitgebreide beschrijving van het gebied waarin men vliegt

Versie 1.0 ruim 55.000 keer gebruikt
Voordat we de bestaande versie vervangen ontvangen we graag feedback van jullie, bijvoorbeeld via onze Facebook-pagina. Deze nieuwe versie wordt binnenkort ook geïntegreerd in de applicatie van Air-Share waarmee je op een handige manier je drone-vluchten kunt voorbereiden en opslaan.

Tip: voor de geolocatie-functie dient de GPS functie van je apparaat aan te staan.