Je bekijkt nu 7967 Luchtfoto’s van Zuid Nederland
A2 Leenderheide-Leende foto: Rijkswaterstaat/Joop van Houdt

7967 Luchtfoto’s van Zuid Nederland

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Bij Aeret vinden we het leuk om data te koppelen aan een kaart. Hiermee krijgt een gebruiker gemakkelijk in- en overzicht over bepaalde situaties. Dit doen we voornamelijk met drone-data en het koppelen van andere informatie bronnen. Hierbij gebruiken we veel open-source componenten en open data. We zijn groot voorstander van het hergebruik van data.

Luchtfoto’s vanuit een helikopter
We zijn onlangs een interessante open data-set tegengekomen die we ook graag met jullie delen, namelijk 7967 luchtfoto’s. Deze luchtfoto’s, gemaakt vanuit een bemande helikopter door Rijkswaterstaat, hebben we gekoppeld aan een locatie op de kaart. Een klik op een bolletje geeft de link naar de hoge resolutie luchtfoto. De meeste foto’s richten zich op de infrastructuur maar soms zitten er ook mooie vergezichten tussen. Benieuwd naar uw data op de kaart? Neem contact met ons op.

Voorbeelden & Kaart Fullscreen
Het inladen van de ruim 7000 punten kan even duren. Zoom in tot je de rode bolletjes ziet, hieronder zitten de linkjes naar de luchtfoto’s.

luchtfoto helikopter rijkswaterstaat eindhoven
Eindhoven
Luchtfoto brug zaltbommel
Zaltbommel
Luchtfoto helikopter Den Bosch
Den Bosch
luchtfoto Chemelot snelweg
Chemelot