Je bekijkt nu Symposium 15 juni: Drones voor de Natuur

Symposium 15 juni: Drones voor de Natuur

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Op donderdag 15 juni op Van Hall-Larenstein in Velp organiseert de projectgroep ‘Drones voor de natuur’, waar Aeret onderdeel van is, een symposium over de inzet van drones in het bos- en natuurbeheer. Het gebruik van drones heeft, letterlijk, een vlucht genomen. Maar de inzet van drones roept tegelijkertijd veel vragen op. Hoe zetten we drones op een verantwoorde manier in?  Wat kunnen we met de gegevens die verzameld worden met drones? En hoe zit het met regelgeving? Tijdens het symposium zal ingegaan worden op deze vragen. Ook is er de mogelijkheid voor een Meet & Greet met bedrijven die drones inzetten voor natuurdoeleinden. Deelname aan het symposium is gratis, maar opgave is wel verplicht. Ja, ik meld me aan!

Meer info: www.dronesvoordenatuur.nl