Je bekijkt nu Bezoek Amsterdam Drone Week

Bezoek Amsterdam Drone Week

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Drone / Nieuws

Dronebeurs met internationale namen.

Op dinsdag 27-11-2018 waren we aanwezig op de Amsterdam Drone Week (ADW). Hier waren veel (grote) internationale bedrijven aanwezig zoals Uber, Airbus en Boeing. De (toekomst)visie die veel op de beursvleur te zien was besloeg het domein Urban Mobility en alles wat daarbij komt kijken. Het achterste gedeelte van de beurshal was ingericht met een drone-race-parcours.

amsterdam drone week airbus onbemande vrachtamsterdam drone week NLR onbemande vrachtamsterdam drone week AirbusAmsterdam Drone Week Skytools dji matrice 210amsterdam drone week delft dynamics aeret dronexpert cablecopterAmsterdan Drone Week Popup Audi Airbus VTOLAmsterdam Drone Week Airbus passenger drone

Drone-kansen in Nederland?

Al deze toekomst visies zijn natuurlijk mooie vooruitzichten maar lopen we in Nederland niet inmiddels achter op het gebied van drones, innovatie en inzet in de ‘gewone’ buitenwereld? Dit was een van de onderwerpen van een bijeenkomst georganiseerd door het NLR. Tijdens deze sessie werd input gevraagd van de branche op verschillende onderwerpen zoals:

Agri Food
(Smart) Delivery
Inspecties

Netwerk met Belgische partnerbedrijven

De avond werd afgesloten met een netwerkbijeenkomst georganiseerd door Agoria, Euka en FIT Den Haag. Hierbij zijn leuke (nieuwe) contacten gelegd en kijken we uit naar een bezoek aan het (binnenkort geopend) drone-test centrum https://droneport.eu/