Je bekijkt nu Bijeenkomst Space53 & Drone-demonstratie

Bijeenkomst Space53 & Drone-demonstratie

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Drone

Drones in het fysieke domein

aeret drones data gis gemeente space53Op 20 december waren we te gast bij Space53 op Technology Base / vliegveld Twente. Samen met DRONExpert, Drone Flight Company, Float360, Wouter Borre Productions en Aeret werden er workshops gegeven voor de aanwezige gemeentes: Er vonden presentaties en een demonstratie plaats de kansen en mogelijkheden van drones te laten zien.

 

Hierbij hebben we vanuit Aeret de volgende onderwerpen gedemonstreerd:

• 3D volume metingen
• Mapping / karteringen vanuit drones
• Voortgang aan infrastructurele projecten
• Inspecties aan kunstwerken
• Integratie van resultaten in GIS

Drone demonstratie met thermische camera

De workshop werd afgesloten met een drone-demonstratie. Hierbij werd de combinatie van RGB camera en thermische camera gedemonstreerd. Met de ‘live hotspot detectie’ (het realtime analyseren van de thermische beelden) is het mogelijk deze informatie realtime door te sturen naar onze gis-applicatie.

De aanwezigen reageerden erg enthousiast en zagen mooie aanknopingspunten in hun manier van werken.

Drones en dataverwerking

Bent u benieuwd wat drones, dataverwerking het gemakkelijk ontsluiten van deze informatie voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via: https://www.aeret.nl/contact/