Je bekijkt nu Integratie 360° panorama foto’s in VR bril en GIS

Integratie 360° panorama foto’s in VR bril en GIS

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Drone / Nieuws

Streetview vanuit de Lucht

Aeret GIS 360 panorama vanuit een droneHet leveren van hoge resolutie 360 panorama foto’s en video’s vanuit de lucht is een service die wij samen met onze gecertificeerde drone-partners aanbieden. Ook de integratie van deze beelden in een GISpakket is een service die wij regelmatig leveren. Dit kunt u het beste vergelijken met een Google Streetview – vanuit de lucht. Hiermee kijkt u vanuit een hoger perspectief over uw gebied. Deze services worden vaak gebruikt bij monitoring van:

• Bouwprojecten
• Nieuwbouw
• Natuurgebieden
• Trainingen

Koppeling Oculus Virtual Reality bril

Oculus VR bril met 360 panorama luchtfotos vanuit droneEen nieuwe ontwikkeling waar we mee bezig zijn gegaan is de integratie van deze 360 beelden, in combinatie met een Oculus VR bril. Hiermee kijkt en beweegt u zelf gemakkelijk door de 360 panorama’s. Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt gemakkelijk (in 3D) navigeren en naar een volgende locatie ‘klikken’.

 

Voorbeeld 360° Panorama foto vanuit Drone

Klik op onderstaande foto om een voorbeeld te zien van een panorama(tour). Deze is gemaakt door Wouter Borre Productions.
360 graden panorama luchtfoto drone

 

Drones, 360° foto’s en VR in uw organisatie?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Drones, 360° foto/film en Virtual Reality voor uw organisatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via: https://www.aeret.nl/contact/