Je bekijkt nu Aeret GeoMaps bij oefening Rijkswaterstaat Drone Team

Aeret GeoMaps bij oefening Rijkswaterstaat Drone Team

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Oefening Nijmegen Rijkswaterstaat Drone Team

nijmegen verkeerspost rijkswaterstaat drone incident oefening geomaps aeretNijmegen 26-09-2019 – Aeret was aanwezig op deze dag om onze dienst Aeret GeoMaps toe te lichten. Samen met het Rijkswaterstaat Drone Team hebben we een webbased software applicatie ontwikkeld. Hiermee kunnen de dronepiloten tijdens een incident live data delen met ketenpartners. Data uit de drone kan geĆ¼pload, wordt verwerkt en verschijnt live op een online kaart, inclusief aanvullende informatie zoals drone no fly zones, vaarwegen en andere relevante informatie.

Tijdens het ochtendprogramma hebben we een presentatie gegeven voor de aanwezigen en in de middag een tweetal workshops waarin we dieper op de werkwijze en mogelijkheden zijn ingegaan.

Ketenpartners

aeret geomaps live drone data gis incident rijkswaterstaat
Data verschijnt live

Tijdens deze dag was er een demo account gemaakt zodat ook ketenpartners konden testen en werken met de applicatie. Zo is het mogelijk om o.a. foto’s uit drones maar ook direct vanuit de smartphone op een beveiligde kaartomgeving te plotten, incl aanvullende metadata.

Bent u werkzaam in een bedrijf waar deze toepassing ook interessant voor kan zijn, neem dan contact met ons op.