Je bekijkt nu And the winner is… Smart Patrol

And the winner is… Smart Patrol

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Drone / Nieuws

Smart Patrol: Digitale Transformatie van het Jaar 2019

Smart Patrol winnaar Computable Awards 2019 Digitale Transformatie van het jaar
Project Smart Patrol

Dinsdag 29 oktober vonden de uitreikingen van de Computable Awards 2019 plaats in het Beatrix theater , Utrecht. Rijkswaterstaat was genomineerd met het project Smart Patrol voor de “Digitale Transformatie van het jaar”. Namens Aeret zijn we erg trots hier een bijdrage aan te hebben mogen leveren. Denk hierbij aan de toegevoegde waarde van (live) informatievoorziening van drones bij grote incidenten zoals een olielekkage.

Computable Awards 2019

Tijdens een awardsshow in het Beatrix Theater in Utrecht zijn op 29 oktober de winnaars bekend gemaakt van de Computable Awards 2019. De avond werd gepresenteerd door journaliste en tv-presentatrice Dionne Stax. De Computable Awards 2019 stonden in het teken van digitalisering.

Voor meer info zie: https://www.computable.nl/artikel/nieuws/awards-nieuws/6824788/1853296/dit-zijn-de-winnaars-van-de-computable-awards-2019.html

https://www.dronewatch.nl/2019/10/31/innovatieprogramma-smart-patrol-van-rijkswaterstaat-bekroond-met-computable-award/