Je bekijkt nu Deelname aan Drone2Go project

Deelname aan Drone2Go project

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Drone / Nieuws

Drone2Go: Automatisch vliegende drones

Drone2GO is een samenwerkingstraject van 5 First Responders: Rijkswaterstaat, Brandweer, Politie, ILT-Aerosensing en NVWA (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit). Samen met de markt en kennisinstellingen wordt onderzocht hoe er automatisch vliegende drones kunnen worden ingezet. Denk hierbij aan inzet bij incidenten voor snel overzichtsbeeld. Drone2Go stimuleert de technologische ontwikkeling die hiervoor nodig is.

Samenwerking

Samen met Airhub, KPN en Mapture.ai heeft Aeret zich ingeschreven op een eerste ontwikkel-sprint. We zijn verheugd om mede te delen dat deze dat is toegekend. Op 14 juli 2020 worden de resultaten gedemonstreerd bij verkeerspost Nijmegen.