Je bekijkt nu Nationaal Drone Seminar 2020 – Europese Drone Wet- en Regelgeving

Nationaal Drone Seminar 2020 – Europese Drone Wet- en Regelgeving

Europese Dronewetgeving

Dutch Drone Academy heeft het initiatief genomen om op 29 september 2020, van 10:00 tot 11:30 uur, het Nationaal Drone Seminar te organiseren. Dit seminar wordt zowel live als ‘on demand’ beschikbaar gesteld, waardoor alle deelnemers het seminar, via elk device, op ieder gewenst tijdstip kunnen volgen.

Hoofddoel van het Nationaal Drone Seminar is natuurlijk de zo breed mogelijke bewustwording omtrent de nieuwe, Europese dronewetgeving. Tijdens ons seminar staat echter de interactie met de deelnemers centraal. Alle feedback wordt achteraf geëvalueerd
door de deelnemende partijen. Je kan dus niet alleen live vragen stellen aan het complete panel maar je kan ook deelnemen aan enquêtes om zo jouw inbreng te doen gelden.

Programma Nationaal Drone Seminar

Download het programma hier [PDF]

Live Video Feed