Je bekijkt nu Nieuw: Geo360 – Hoge resolutie drone obliek beelden in GIS

Nieuw: Geo360 – Hoge resolutie drone obliek beelden in GIS

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Drone / Nieuws

Geo360: Panorama obliek luchtfoto’s in GISviewer

geo 360 obliek luchtfoto panorama drone gis koppeling kaart schuinaanzicht
Geo360 Obliek beelden

We zijn blij u te mogen melden dat onze nieuwe dienst Geo360 per direct beschikbaar is. Met de Geo360 dienst bieden wij hoge resolutie 360 graden panorama beelden die u een obliek (schuinaanzicht) overzicht geven over uw gebied. Doordat de posities van de panorama-beelden in een grid zijn geplaatst kunt u vanuit verschillende invalshoeken de objecten inspecteren.  Met onze module Geo360 zijn de panoramabeelden te koppelen aan een GIS-applicatie.

 

 

Voor alle informatie lees de uitgebreide productinformatie op: https://www.aeret.nl/geo-360-panorama/