Je bekijkt nu Aviolanda: helikopterdrones en keuring van drones

Aviolanda: helikopterdrones en keuring van drones

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Vliegmiddag Helikopterdrones

Op 28 oktober 2021 was er een dronemiddag georganiseerd door Rijkswaterstaat op het Dutch Drone Centre Aviolanda. Op vliegbasis Woensdrecht waren verschillende partijen aanwezig om een demonstratie te geven en werden er presentaties gehouden.

Ook zal er een prototype van een landingsplatform getoond en getest worden dat ontwikkeld wordt in samenwerking met Havenbedrijf Rotterdam, ANWB en Rijkswaterstaat en Provincie Zuid-Holland. Verder zal is er toelichting geven op het project SBVL nieuwe stijl en zijn de keuringsinstanties Euro USC en NLR aanwezig om u bij te praten over de ontwikkelingen op het gebied van de keuring van drones.

Ook waren er diverse stands waarop helikopterdrone-producenten en gebruikers te zien waren. Op de stand van het Rijkswaterstaat droneteam stond Aeret met de drone-applicaties die door dit team worden gebruikt zoals Photo2GIS.

Media

aviolanda demodag height technologies
Height Technologies
aviolanda demodag rijkswaterstaat drone team dji m300
RWS Droneteam
aviolanda demodag uav plus
Dutch Drone Centre
aviolanda demodag geo inspect
GeoInspect
aviolanda demodag delftdynamics
Delft Dynamics