Je bekijkt nu Workshops Drones en Data in Fort Lent

Workshops Drones en Data in Fort Lent

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Drones, livestreaming en 3D modellen

drone live streaming vide aeret tv smartphone
Live video

Tijdens de Kaartviewer Inspiratie Dagen op 11 en 12 oktober in Fort Lent was Aeret aanwezig om een presentatie en workshops te geven aan de genodigden. Hierbij werden er o.a. de volgende onderwerpen gedemonstreerd voor gemeenten, omgevingsdiensten en enkele state operators:

Moderne Techniek

dji m30 aeret fort lent nijmegen mapping live streaming
DJI M30

Tijdens deze dagen waren ook enkele state-operators aanwezig met hun drones. Deze moderne drones zijn ingezet zoals de DJI M30, waarbij het live videobeeld kon worden bekeken op een beamer of smartphone van de genodigden. De verbinding tussen Drones, videoserver en smartphones was door Aeret ingericht. Wij danken voor de uitstekende organisatie en kijken terug naar zeer geslaagde dagen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij horen dan graag van u.