Je bekijkt nu Drone Flightlog bij Waterschap Vechtstromen

Drone Flightlog bij Waterschap Vechtstromen

Drone-administratie en dataverwerking

drone waterschap vechtstromen aeret drone flightlog
Drone

Op woensdag 22 maart 2023 hebben we een cursusdag gegeven voor het Droneteam van waterschap Vechtstromen. Het Droneteam van Waterschap Vechtstromen maakt al geruime tijd gebruik van enkele diensten van Aeret. Denk hierbij aan bijhouden van een complete administratie voor de drone-piloten met de applicatie Drone Flightlog tot het verwerken van de ingewonnen data in een SAAS omgeving.

Tijdens deze cursusdag zijn de piloten en beheerders bijgepraat in de nieuwe functionaliteiten van Drone Flightlog zoals:

  • Risico-templates maken
  • Communicatieplannen maken
  • Checklisten maken
  • Documenten toevoegen
  • Endorsements toevoegen

Hiermee is het drone-team bijgepraat over de laatste stand van zaken. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van Drone Flightlog en of het verwerken van de Drone Data neem dan contact met ons op via contact [at] aeret.nl