Je bekijkt nu Innovatieplatform SRK – Innovation Court

Innovatieplatform SRK – Innovation Court

Samenwerking in de Strafrechtketen.

aeret drone flightlog missieplan operationeel plan flightplan deel 2
Drone Flightlog

12 april – Utrecht. Het Programma Digitalisering Strafrecht Keten (PDSK) heeft een Innovatieplatform SRK. Een aantal maal per jaar is er een Innovation Court (vz) waar ketenpartners experimenten kunnen presenteren om de digitalisering binnen de strafrechtketen te bevorderen.

In samenwerking met twee drone state-operators heeft Aeret een presentatie mogen geven in het Gerechtsgebouw Utrecht t.b.v. deze Innovation Court. Onze innovatie heeft betrekking tot onze dienst Drone Flightlog. Met Drone Flightlog is het mogelijk voor een organisatie om o.a. piloten, dronevluchten, missieplannen, onderhoud etc gemakkelijk vast te leggen. Als een van de innovaties willen we de uitwisselbaarheid van gegevens tussen (Drone Flightlog) organisaties gaan door-ontwikkelen. Hiermee kunnen drone-organisaties elkaar op de hoogte brengen van de (te plannen) dronevluchten wat de samenwerking moet verbeteren.

De komende tijd wordt functionaliteit ontwikkeld en getest.