Je bekijkt nu Officiële opening HTCE UAM Hub
Dronebox demonstratie op de UAM HUB Eindhoven

Officiële opening HTCE UAM Hub

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:Drone / Nieuws

Op 31 mei 2023 waren we aanwezig bij het lanceringsevent van het HTCE UAM Hub (High Tech Campus Eindhoven Urban Air Mobility Hub). Na de plenaire bijeenkomst geleid door dagvoorzitter Wiebe de Jager waren er rondom de vijver een 11tal demo’s van deelnemende partijen:

 • Aeroteam Eindhoven
 • Qualified Technology
 • Senhive
 • Aerovision
 • Altitude Angel
 • Nimo Drone Security
 • DroneQ
 • Flyvercity
 • Soliton Systems
 • Droneland & Airhub
 • Avular

Met het prachtige zonnige weer was het een erg geslaagde dag en mooie netwerkmogelijkheden.

Het was goed om te zien dat functionaliteit ontwikkelt tijdens Drone2Go sprints in 2022 nog werkt, zoals het live plotten van de remote ID posities van drones die met Dronetag vliegen, op de (gratis) Aeret dronekaart. #drone #uam #uspace #uamhub