Je bekijkt nu Workshops Drones Directiedag Opsporing

Workshops Drones Directiedag Opsporing

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Drone

Nederlandse Arbeidsinspectie

drone nvwa aeret directiedag opsporing arbeidsinspectie workshop utrecht
Workshop Drones

Op 30 oktober 2023 mocht Aeret in samenwerking met de NVWA workshops geven voor de Directiedag Opsporing in de Jaarbeurs, Utrecht. Thema van de workshop was “Digitale zintuigen voor opsporing en handhaving binnen de NVWA”. Hierbij kwam een breed scala aan toepassingen en sensoren naar voren waarmee de NVWA inspecties uitvoert, zoals:

– De eNose: Digitaal ruiken en het genereren van unieke “fingerprints”
– De geluidscamera: Geluid visueel maken
– De drone(s): Inspectiedrone en containerdrone

Vanuit Aeret mochten we de software-applicaties toelichten zoals het digitaal vluchtlogboek Drone Flightlog en de functionaliteit om videobeelden live te streamen naar (keten)partners. Hierbij konden alle aanwezigen in de zaal live mee kijken met de stream. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw organisatie, neem dan contact met ons op.