Je bekijkt nu Demodag U-Space Havenbedrijf Rotterdam

Demodag U-Space Havenbedrijf Rotterdam

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:u-space

U-Space Havenbedrijf Rotterdam

Op 08 november 2023 is er een demonstratie gegeven door drie partijen over de U-space integratie binnen het UTM systeem van Haven Bedrijf Rotterdam. Het bedrijf AirWayz levert deze UTM oplossing voor het Havenbedrijf Rotterdam.

Samen met DDC – Smart Inspections, Aeret en SKYOPS.COM zijn er verschillende demonstraties gegeven met betrekking tot de volgende onderwerpen:

– Flight authorisation
– Geo awareness
– Tracking & monitoring
– Conflict detection and resolution
– Conformance monitoring
– Dynamic airspace reconfiguration
– API integrations
– Web app

Met de applicatie Drone Flightlog hebben we gedemonstreerd hoe we met één druk op de knop een vlieggebied in het UTM gebied kunnen aanvragen en toestemming of afkeur krijgen. Hierbij is gebruik gemaakt van de API implementatie tussen AirWayz en Drone Flightlog. Hierbij minimaliseren we de administratieve last voor onze klanten.