invert-default-slider-image

Drone Pre Flight Pro

Home »  Drone Pre Flight Pro

drone preflight pro vluchtvoorbereiding applicatie roc light

Drone PreFlight Pro: Vluchtvoorbereiding voor ROC, ROC-Light en Recreatieve Drone operators

Een goede vluchtvoorbereiding draagt bij aan het veilig uitvoeren van een drone-vlucht. Met Drone PreFlight Pro bieden we ROC & ROC-Light operators een online platform om je drone-vlucht voor te bereiden. Binnen deze omgeving vind je alle relevante informatie in overzichtelijke categorie├źn, van landelijk niveau tot 3D straatniveau.

Datasets

Drone PreFlight Pro is gebouwd voor en door drone-operators. Ervaring uit de bemande en onbemande luchtvaart hebben we toegepast in deze gebruiksvriendelijke toepassing. Hierbij zijn niet alleen de bekende no-fly zones beschikbaar maar vind je veel meer omgevings-informatie voor het verhogen van het veiligheidsniveau van u als professionele drone-operator. De 28 verschillende datasets hebben we ondergebracht in 5 hoofdcategorie├źn:

  • Luchtruim
  • Infrastructuur
  • Omgeving
  • Natuur & Milieu
  • Meteo

Prijs Drone PreFlight Pro

De huidige prijs van Drone PreFlight Pro bedraagt 14,95 (excl BTW) per maand, voor meer informatie bekijk het prijs-overzicht.

Aanvragen licentie Drone PreFlight Pro

Benieuwd naar de mogelijkheden en functionaliteiten? Vraag dan hier gemakkelijk uw eigen gebruikerslicentie aan.

Media

Brochure Drone PreFlight Pro [PDF 1.4MB]

Drone PreFlight Pro met CTR gebieden en beschrijvingDrone PreFlight Pro met locaties windmolens en hoogspanningsmastenDrone PreFlight Pro met hoogtekaart en kadastrale percelenDrone PreFlight Pro met Agrarische Arealen Drone PreFlight Pro met 3D module omgevingDrone PreFlight Pro met actuele meteogegevens

 
 
 
 
 
 
 
 

Nieuws over Drone PreFlight Pro ontvangen?