Drone 360° Panorama Luchtfoto

Panorama vanuit de Lucht

Geo360: Panorama obliek luchtfoto’s in GISviewer

Met de Geo360 dienst bieden wij hoge resolutie panorama beelden die u een obliek (schuinaanzicht) overzicht over uw gebied geven. Door de posities van de panorama-beelden in een grid te plaatsen kunt u vanuit verschillende invalshoeken de objecten inspecteren. U kunt deze panorama beelden vergelijken met “Streetview vanuit de lucht”. De panorama beelden vormen een waardevolle aanvulling op de jaarlijkse luchtfoto (orthofoto’s) en panorama beelden vanaf de openbare weg.

Inwinning met Drones

Met een drone worden per panorama-locatie tientallen luchtfoto’s gemaakt. Deze luchtfoto’s worden met software aan elkaar gerekend (gestitched) waarmee één hoge resolutie panorama foto per locatie wordt gecreëerd. Deze panorama foto wordt gepresenteerd in een moderne HTML5 webviewer. De Geo360 graden panoramabeelden zijn vervolgens te integreren in uw eigen GIS-applicatie of via Aeret Geomaps. Deze panoramabeelden worden ingewonnen in samenwerking met een gecertificeerde drone-operator (Float360 ROC 64/2018 v3).

Geo360

• “Streetview vanuit de lucht”
• Controle Basisregistraties (BAG / WOZ)
• Obliek luchtfoto panoramabeelden in HTML5 viewer
• Integratie in GIS
• Promotie
• VR-tour gemeente

Voorbeeld panorama

360 graden luchtfoto’s in GISviewer

Hieronder staat een hoge resolutie panorama foto vanuit de lucht. Gebruik uw muis om te navigeren door de panorama of het knoppenmenu onderin beeld.