invert-default-slider-image

Over Ons

Home »  Over Ons

Introductie

Mark de Haan eigenaar Aeret

Eigenaar: Mark de Haan

Aeret is afgeleid van het Griekse woord Arete (deugd). Bij de oude Griekse filosofen had het woord Arete meerdere betekenissen zoals uitmuntendheid, het juiste temperament en moed. Met onze GEO oplossingen streven we deze denkwijze en kwaliteiten na. Wij gaan graag samenwerkingen en innovatieve uitdagingen aan met nieuwe partners die ook deze doelstellingen ambiëren. Onze focus ligt op het verwerken, analyseren. ontsluiten en mobiel werken met GIS informatie, gecombineerd met moderne technieken zoals drones.

Logo

Logo Aeret IT oplossingen
Het logo van Aeret is gebaseerd op de Penrose driehoek. Deze driehoek bestaat uit drie balken die alle drie loodrecht op de andere twee lijken te staan, maar tezamen toch een driehoek vormen. Hiermee bedoelen we dat informatie, die op het eerste gezicht haaks op elkaar lijkt te staan, samengevoegd toch een duidelijk ‘plaatje’ vormt. De kleuren in de driehoek staan symbool voor onze werkwijze en omgang met mensen.

Rood: Actief, betrokken en plezier in het werk

Oranje: Enthousiast, innovatief en vastbesloten

Geel: Vernieuwend, tevreden en optimistisch

Samenwerking

Zoals een bekend gezegde luidt:  ‘If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.’ We werken graag aan langdurige samenwerkingen, waarbij iedere partij zijn eigen expertise inbrengt. Op deze manier zien we mooie, innovatieve projecten slagen.

Contact

Benieuwd naar een kennismakingsgesprek of samenwerking? Binnen Aeret kijken we graag op een andere manier naar uw wensen en eisen.