Aeret: het bedrijf

Mark de Haan eigenaar AeretAeret is afgeleid van het Griekse woord Arete (deugd, uitmuntendheid, juiste temperament). Sinds 2008 zijn we actief in de wereld van ontwikkeling en inzet van drones. In 2015 is Aeret opgericht met als focus: het verwerken, analyseren en integreren van geo-informatie. Vandaar ook de slogan: Aeret: Connecting Data. De geodata, in combinatie met moderne technieken zoals drones, satellietbeelden en 360° camera’s geeft de eindgebruikers inzicht in zijn projecten. Wij gaan graag samenwerkingen en innovatieve uitdagingen aan met partners die ook deze doelstellingen ambiëren.

Logo

Logo Aeret IT oplossingen
Het logo van Aeret is gebaseerd op de Penrose driehoek. Deze driehoek bestaat uit drie balken die alle drie loodrecht op de andere twee lijken te staan, maar tezamen toch een driehoek vormen. Hiermee bedoelen we dat informatie, die op het eerste gezicht haaks op elkaar lijkt te staan, samengevoegd toch een duidelijk ‘plaatje’ vormt. De kleuren in de driehoek staan symbool voor onze werkwijze en omgang met mensen.

Rood: Actief, betrokken en plezier in het werk

Oranje: Enthousiast, innovatief en vastbesloten

Geel: Vernieuwend, tevreden en optimistisch

Samenwerking

Zoals een bekend gezegde luidt:  ‘If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.’ We werken graag aan langdurige samenwerkingen, waarbij iedere partij zijn eigen expertise inbrengt. Op deze manier zien we mooie, innovatieve projecten slagen.

Contact

Benieuwd naar een kennismakingsgesprek of samenwerking? Binnen Aeret kijken we graag op een andere manier naar uw wensen en eisen.

 

Sluit Menu